pondělí 22. srpna 2011

GlaxoSmithKline přidává do vakcín toxické látky

Farmaceutický koncern GlaxoSmithKline byl v minulosti mnohokrát nařčen z dodávání toxických vakcín a nebezpečných látek v lécích. Od té doby se mnohé změnilo. Jedovaté látky nahradily látky smrtelné, v lepším případě takové, které způsobují trvalé ochrnutí. Mezi zákazníky GlaxoSmith ovšem patří zejména celé státy, které pak zákonem nařídí povinné plošné očkování v případě falešné pandemie čehokoli. Nezapomeňte na to své děti připravit, pokud jste natolik šílení, že nějaké na tento svět vůbec přivedete.


Švédský lékař našel ve vakcíně Pandemrix proti prasečí chřipce od firmy GlaxoSmithKline stopy toxických kovů - arsénu a cínu v následující koncentraci:

  • arsén [As] = 2.421 ppm
  • cín [Sn] = 1.511 ppm

V příbalovém letáku o vakcíně firma přítomnost těchto jedovatých nanočástic neuvedla.Tyto nanočástice mohou projít placentou, krevními bariérami mozku i buněčnými membránami  do centrálního nervového systému, kde mohou vést ke stejným projevů jako Guillain Barres syndrom (GBS - ochrnutí) a narkolepsie.




Lékař, který si přeje zůstat v anonymitě, informoval o svém objevu švédské úřady, ale jeho informace zůstaly bez odezvy.

Obává se, že přítomnost nanočástic toxických kovů ve vakcínách může být světovým problémem a tak se snaží informovat veřejnost alespoň přes nezávislé internetové zdroje.

Testy vakcíny provedl poté, co si pětičlenná rodina po očkování Pandemrixem stěžovala na silné bolesti v místě vpichu.

Zdroj: https://birdflu666.wordpress.com/2011/08/19/toxic-metals-found-in-pandemrix-swine-flu-vaccine-by-swedish-doctor/

Žádné komentáře:

Okomentovat

Copyright

Všechna práva vyhrazena. Copyright © 2010.