úterý 9. března 2010

Jak se úspěšně bránit chřipce?

Proti chřipce existuje pouze jediná účinná obrana. A tou je fungující imunitní systém. Očkování je zlo, kterému je třeba se vyhnout. Právě zde by mohl můj článek končit, ale lidé jsou nepoučitelní a nechtějí si nechat poradit. Proto Vám prozradím, proč je očkování zlo, a jak získat fungující imunitní systém a proč je to tak důležité.

Každý praktický lékař Vám prozradí, že očkování znamená jednu jedinou věc, a sice tu, že se tělo s virem (nemusí jít jen o chřipku) setkalo. Nic víc, nic míň. Navíc složení očkovací látky je až tragicky zdraví nebezpečné. Jedinou 100% ochranu získá Vaše tělo tak, že se nakazí virem a úspěšně se vyléčí. Lidé se ale neumí léčit, a nedodržují základní hygienické nutnosti pro úspěšný boj s nemocí. Riskují tím ztrátu imunitního systému, který u nich již nikdy nebude fungovat správně. Takovíto lidé jsou nezodpovědní, neumí přemýšlet a jsou prudce nebezpeční pro své okolí.

Jak tedy získat fungující imunitní systém? Možná odpovíte: "Ten přeci má každý. Už od narození." - to je ale tragický omyl. Dnes žijeme v totalitním státě, který svobodu nepřipomíná ani zdaleka. S imunitním systémem se možná rodíme, ale záhy nás o něj připraví totalitní nařízení, které si říká "zákon č. 258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví".
Rodiče odpovídají za provedení očkování u dětí do patnácti let. Děti mají být očkovány proti těm nemocem, které jsou stanoveny vyhláškou ministerstva zdravotnictví č. 537/2006 Sb., o očkování proti infekčním nemocem. Pokud si tuto povinnost rodiče nesplní, hygienická stanice to posoudí jako spáchání přestupku na úseku zdravotnictví, za který může být uložena pokuta až do výše 10000,-Kč a další odpovídající sankce.
To znamená, že do 6. měsíce věku je dítě vystaveno injekcím s vysoce toxickými látkami, které mají jediný účel - zdevastovat imunitní systém. Nelze se tomu bránit. To zřízení, které si říká demokracie neumožňuje. Proč je očkování v raném dětství nebezpečné? Především proto, že se zavedením povinného očkování vznikly ze dne na den "civilizační choroby". Očkování novorozenců v porodnici, kdy je malý a ještě slabý a vyčerpaný organismus velmi oslaben, je zvrácené a mimořádně nechutné. Přesto je v Čechách očkování nařízeno ze zákona, čímž Česká republika porušuje nejen lidská práva, ale také své mezinárodní závazky.

Všem dětem jsou tak vpravovány do těla nebezpečné a jedovaté látky jako je hliník či rtuť, které jsou součástí vakcín. Rtuť je nebezpečná ve všech svých formách a v těle se ukládá na celý život, neboť se ji organismus nedokáže zbavit. Takovýto hazard s dětským zdravím má za následek jednak těžce zdeformovanou imunitu, a jednak zmiňované "civilizační choroby", které se objevily jakoby náhodou, v té samé době, kdy se zavedlo plošné očkování. Patří mezi ně SIDS (Syndrom náhlého úmrtí dítěte), astma, autoimunitní onemocnění a některé další.

Imunitní systém tedy máme všichni zdevastovaný už z porodnice, proto je třeba se o něj o to více starat a věnovat mu potřebnou péči. Fungující imunitní systém nás totiž dokáže ochránit před drtivou většinou současných nemocí. Jak jej tedy získat?
  • Rozhodně nejde o jedno mávnutí proutkem, ale o dlouhodobou a celoroční záležitost. Základem je pravidelný a ničím nerušený spánek; zde nastává problém u dělníků, kteří pracují ve směnném provozu - ty nebudou mít nikdy 100% funkční imunitu.
  • Další kámen úrazu je dostatečný příjem tekutin. Naštěstí jsem odborník i na tuto oblast, a tak Vám mohu nabídnout samostatný článek o správném pitném režimu, se všemi důležitými informacemi.
  • Také je třeba omezit příjem cukrů - nesladit čaj, a kafe nepít vůbec (viz předchozí bod). Všemožné škodlivé bakterie totiž používají cukry jako svůj hlavní zdroj energie.
  • Na podzim a v zimě je třeba konzumovat především teplé jídlo a nápoje. Bacily často sídlí v krku a teplo jim škodí.
  • Česnek. Každý den po obědě sním jeden stroužek, což je výborná podpora pro imunitní systém. Česnek je bohatý na vitamíny A, B a C, selen, vápník a jód. Má pozitivní účinky především na obranyschopnost organismu a trávení. Prospívá srdci, pročisťuje cévy a ničí parazity ve střevech i ústech.
  • Vitamín D. Z česneku získá tělo množství vitamínů a potřebných látek, ale ještě je třeba doplnit vitamín D. Ten organismus defaultně (opravte mě pokud znáte lepší výraz) získává z kůže, kde se tvoří díky slunečnímu záření. V deštivých dnech, kdy je zataženo, a především v zimním období, je třeba získat alternativní zdroj tohoto vitamínu. Nejsnáze to jde konzumací rybího tuku. Odborníci doporučují půl čajové lžičky na 25 kg tělesné hmotnosti.
  • Asi posledním důležitým bodem je celoroční fyzická aktivita, která udrží organismus zdravý a svěží a zbaví jej přebytečných tuků.
Pokud Vám článek pomohl, doporučte jej prosím přátelům a známým. Nerad vídám na Twitteru a na Facebooku chudáčky, kteří brečí, že mají chřipku. Osobně žádné takové naštěstí neznám :)

Článek původně vyšel na Nezávislém zpravodaji ze srdce Evropy 10. prosince 2009, kde najdete i několik souvisejících komentářů.

1 komentář:

Copyright

Všechna práva vyhrazena. Copyright © 2010.